Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


WERVIK

Volledig gerenoveerde woning met 2 slaapkamers, tuin en garage met uitweg achteraan!

Volledig gerenoveerde woning bestaande uit een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken met eethoek, badkamer, terras, tuin en garage met uitweg achteraan! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. (sted.inl.: in anavraag)

Prijs : VERKOCHT !


GELUWE

Centraal gelegen woning met tuin en garage.

In het centrum van Geluwe ligt deze woning met tuin en garage. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een living, ingerichte keuken, badkamer met apart toilet, ruime bijkeuken, polyvalente ruimte, berging, garage met oprit en groot zonnig terras. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met ingerichte badkamer en op de verdieping erboven een grote zolder met 1 ingerichte zolderkamer. Elektriciteit conform !

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Bungalow met 3 slaapkamers, garage en tuin in doodlopende straat!

*** IN OPTIE *** Deze instapklare bungalow gelegen in een doodlopende straat omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, berging, veranda, garage met oprit en een terras met grote tuin. Op de eerste verdieping is er een ruime zolder. De bungalow is voorzien van 12 zonnepanelen! Zeer rustig gelegen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 258000 EURO

Meer info


MENEN (REKKEM)

Landelijk gelegen woning met 2 slaapkamers, grote tuin en garage + carport op 780m².

Perfect onderhouden halfopen woning omvat een living, keuken, badkamer, veranda en een zeer aangename tuin met tuinhuis, garage met automatische sectionale poort, carport + poolhouse en overdekt terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Uniek gelegen met prachtig verzicht!! MOGELIJKHEID OM AANPALENDE WONING BIJ TE KOPEN! (sted.inl.: in aanvraag) Prijs bespreekbaar.

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Charmante bel-etage met 4 slaapkamers, grote garage en tuin.

Charmante bel-etage bestaande uit een gelijkvloers met een inkomhal, apart toilet, grote garage met automatische poort, berging, 1 slaapkamer en een tuin. Op de eerste verdieping is er een ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet en een groot terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


GELUWE

Verder af te werken ruime halfopen gezinswoning met 4 slaapkamers, grote tuin en opslagplaats.

Deze ruime woning omvat een oprit, inkom met toilet, living met open ingerichte keuken, wasplaats, berging, apart toilet, badkamer, grote garage/werkruimte, gezellige binnenkoer en zonnige tuin. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een nog verder in te richten badkamer (alle sanitair is aanwezig). Op de verdieping erboven is een zolder. Zeer rustig gelegen en toch dicht bij alle invalswegen! (Sted.Inl.in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Te moderniseren alleenstaande bungalow op 849m² in doodlopende straat.

Deze goed gelegen alleenstaande bungalow in een doodlopende straat omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, grote garage (plaats voor meerdere wagens) en een grote tuin.

Prijs : 300000 EURO

Meer info

MENEN

Halfopen woning met 4 slaapkamers, grote tuin en dubbele carport!

*** IN OPTIE *** Halfopen woning gelegen in een doodlopende straat omvat een inkomhal, living, volledig geïnstalleerde keuken, bureauruimte, badkamer, apart toilet, grote berging, 1 slaapkamer, terras met pergola, tuin met recent tuinhuis (2021) en dubbele carport met oprit (plaats voor meerdere wagens). Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van 21 zonnepanelen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info

ROESELARE (Rumbeke)

Hoogstaande erkende assistentiewoning met 1 slaapkamer en privéterras.

Residentie 't Withof staat voor een prachtige architectuur met grote en lichtrijke assistentiewoningen. De assistentiewoning of serviceflat bestaat uit een leefruimte met open uitgeruste keuken, een slaapkamer, aangepaste badkamer, bergruimte, kelderberging en ruim terras. Kortom, een goede investering met het oog op de/uw toekomst, die een mooi rendement oplevert. Naast een hele waaier aan zorg- en comfortdiensten kan je in residentie 't Withof bovendien genieten van een restaurant/brasserie, een fitness, een wellness, wassalon en een schoonheids-/kapsalon. Bijkomende voordelen bij aankoop zijn: slechts 12% btw op constructiewaarde, vrijstelling grondlasten en onbelaste huurinkomsten. Indien u koopt als investering verhuurt de uitbater het appartement voor u.

Prijs : 310000 EURO

Meer info

WERVIK

Alleenstaande bungalow met 4 slaapkamers en grote tuin gelegen in doodlopende straat!

*** NIEUWE PRIJS *** Volledig gerenoveerde alleenstaande bungalow gelegen in een doodlopende straat en op wandelafstand van het centrum omvat een inkomhal, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, 4 slaapkamers, berging, terras en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een zolder. Mogelijkheid slaapkamer om te vormen naar garage! De woning is voorzien van 16 zonnepanelen, camera beveiliging, regenput 10.000 Liter, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 326000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via