Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop


MENEN

Te renoveren handelspand gelegen op 20 meter van de markt.

Dit te renoveren handelspand is gelegen vlakbij de grote markt en omvat op het gelijkvloers een handelsruimte van 21m², een leefruimte/stockageruimte en sanitaire ruimte. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers, met daarboven een zolder verdieping.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer en droge kelder. Op de eerste verdieping is er 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer. De woning is reeds verhuurd. Ideaal als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 85000 EURO

Meer info

WERVIK

Verzorgde woning met 3 slaapkamers en koer.

*** IN OPTIE *** Goed onderhouden woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, droge kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Dak reeds geïsoleerd en elektriciteit conform! De woning is verhuurd! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info


MENEN

Deels te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deels te renoveren woning in het centrum van Menen omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, veranda, droge kelder en een tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 3de slaapkamer) te bereiken via vaste trap. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en grote tuin met uitweg achteraan!

Te renoveren woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, berging, terras en een grote tuin met uitweg achteraan (mogelijkheid voor garage)! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 4de slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via