Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | volgende

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Zeer ruime woning gelegen in het stadscentrum van Wervik bestaande uit een inkomhal, voorplaats/bureauruimte, grote living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, droge kelder en een tuin. Op de eerste verdieping is er een 2de badkamer en 3 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Mogelijkheid voor garage! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 209000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 5 slaapkamers en stadstuin in volle centrum!

Gerenoveerde ruime woning gelegen in het centrum omvat een inkomhal, gastentoilet, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken met aparte eethoek, badkamer met extra apart toilet, berging, kelder, 1 slaapkamer en een koer/stadstuin. Op de eerste verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 4de en 5de slaapkamer. Ideaal voor groot gezin! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 219000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en terras.

Zeer ruime woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, apart toilet en een garage. Op de eerste verdieping is er een 2de keuken, 3 slaapkamers, berging, apart toilet en een terras. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer en een zolder. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 220000 EURO

Meer info

ZONNEBEKE (PASSENDALE)

Rustig gelegen halfopen woning met 3 slaapkamers, grote tuin en oprit.

*** NIEUWE PRIJS *** Halfopen woning gelegen in een rustige straat omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, keuken met extra eethoek, badkamer, wasberging, kelder, grote tuin en een oprit (plaats voor 2 wagens). Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een dressing. Op de tweede verdieping bereiken we de zolder via vaste trap (mogelijkheid extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 225000 EURO

Meer info

MENEN

Appartement met horecazaak.

Horecazaak met woonst bestaande uit een commerciële ruimte (momenteel uitgebaat als café), 4 toiletten, berging en een koelcel. Achteraan is er een uitweg. Op de eerste verdieping is er een appartement bestaande uit een living, keuken, en een ruim terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de derde verdieping is er een zolder. Het appartement is reeds verhuurd aan 450 euro/maand.

Prijs : 226000 EURO

Meer info


WERVIK

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, grote koer en garage.

Volledig gerenoveerde woning bestaande uit een inkomhal, ruime living met open keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, kelder, grote koer en een garage met automatisch sectionale poort. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een apart toilet en een extra berging. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers).(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Instapklare woning met 3 slaapkamers, grote koer en garage.

Instapklare woning gelegen op "ons dorp" omvat een ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, 2 badkamers, een berging, 1 slaapkamer, garage en een koer met grote oprit vooraan de woning (plaats voor 3 wagens). Op de eerste verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

GELUWE

Residentie Marcella : Nieuw appartement met 2 slaapkamers, terras en carport.

Dit appartement omvat een inkom, berging, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, keuken, zithoek, eetkamer en zuidwest georiënteerde terras (9.98m²). Carport met private berging (20000€ excl. btw) * Het gebouw is voorzien van een rolstoeltoegankelijke lift 6% BTW MOGELIJK!

Prijs : 230000 EURO

Meer info

MENEN

Bungalow met 3 slaapkamers, grote tuin en garage in doodlopende straat!

Op te frissen bungalow gelegen in een doodlopende straat bestaande uit een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, veranda, keuken, badkamer, apart toilet, berging, 3 slaapkamers, garage (automatische poort) met grote oprit (plaats voor meerdere wagens) en een voortuin en achtertuin. Zeer rustig gelegen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 249000 EURO

Meer info

MENEN

Ruim appartement met 3 slaapkamers en terras op wandelafstand centrum.

Groot appartement op de vierde verdieping gelegen op wandelafstand van het centrum bestaande uit een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, 3 slaapkamers en een terras. Lift aanwezig in gebouw! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 249000 EURO

Meer info

1  | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via