Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!) (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

WERVIK

Op te frissen ruime woning met 2 slaapkamers en tuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Zeer ruime woning gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkomhal, grote living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 2 bergingen, veranda, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 155000 EURO

Meer info


MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en terras.

Deze vernieuwde woning omvat een living, open eetkeuken met veel lichtinval en aansluitend een gezellig terras. Op de eerste verdieping is 1 slaapkamer, ruime badkamer met ligbad en douche, apart toilet en wasplaats. Op de 2de verdieping zijn 2 grote slaapkamers en de verdieping erboven is de zolder waar mogelijkheid is om nog 2 extra kamers bij te maken. Blanco elektrische keuring!! (sted.inl.in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Ruime bel-etage met 3 slaapkamers, garage en balkon.

Deze ruime bel-etage gelegen aan de rand van het stadscentrum bestaande uit een gelijkvloers en twee verdiepingen. Het gelijkvloers omvat een inkom en een grote garage. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, badkamer, apart toilet en een balkon. Op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. De woning is momenteel verhuurd. Ideaal investeringspand! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 159000 EURO

Meer info

WERVIK

Kloeke woning met 2 slaapkamers en grote tuin met uitweg achteraan!

*** NIEUWE PRIJS *** Goed onderhouden woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, veranda, droge kelder, terras en een grote tuin met uitweg achteraan (mogelijkheid voor garage)! Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer!). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 169000 EURO

Meer info

MOORSLEDE

Volledig te renoveren halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin in rustige buurt!

Volledig te renoveren halfopen woning gelegen in een zeer rustige buurt omvat een inkomhal, gastentoilet, living, keuken, droge kelder, garage met oprit, terras en een grote tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 175000 EURO

Meer info


MENEN (REKKEM)

Instapklare landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Perfect onderhouden charmante halfopen woning bestaande uit een inkom, living, extra leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, apart toilet, 1 slaapkamer en een garage. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers + een zolder (geïsoleerd). Achteraan de woning vinden we de gezellige afgesloten tuin met terras. De woning werd recent helemaal opgefrist (nieuwe keuken, badkamer, vloeren, schilderwerken, dakisolatie, pvc-ramen met hogerendementsglas, sectionaalpoort,…). Uniek gelegen!! (sted.inl.: in aanvraag) Prijs bespreekbaar.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Heel centraal gelegen woning met 4 slaapkamers en terras.

*** IN OPTIE *** Instapklare ruime woning bestaande uit een gelijkvloers met een inkomhal, 3 bergingen en een grote slaapkamer. Op de eerste verdieping is er een ruime living met vee lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, berging en een aangenaam terras. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers. Op de derde verdieping is er een zolder. EVENEENS GESCHIKT ALS WOONST MET PRAKTIJKRUIMTE (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 185000 EURO

Meer info

WERVIK

Top gelegen handelspand met woonst (ruime parkeergelegenheid).

Top gelegen handelspand bestaande uit een commerciële ruimte, keuken/atelier, kelder, berging, aparte toiletten en een ruime garage. Op de verdieping bevindt zich een mooi ingerichte private woonruimte en een badkamer (dakterras is mogelijk). Momenteel door eigenaar uitgebaat en ingericht als (zeer goed beklante) pizzeria. Optioneel mogelijkheid tot overname handelsfonds. Ruime huurparking gelegen tegenover pand. Recent vernieuwd schrijnwerk + dak geïsoleerd.

Prijs : 185000 EURO

Meer info

WERVIK

Instapklare woning met 4 slaapkamers en koer in centrum!

***NIEUWE PRIJS***Deze instapklare woning gelegen in volle centrum van Wervik omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, 1 slaapkamer en een koer. Op de eerste verdieping is er een 2de, 3de en 4de slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 185000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via