Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

WERVIK

Gelijkvloersappartement op topligging

UItzonderlijk mooi gelegen appartement aan de oever van De Leie. Het appartement omvat een inkom, een woonkamer met open keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 2 slaapkamers en een zuidgericht terras met prachtig zicht op De Leie. Bijkomende syndickosten: 50 euro

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK (KRUISEKE)

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin!

Woning met living, keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, terras met buitenberging, tuin en een grote garage (plaats voor 2 wagens). Op de eerste verdieping is er een nachthal en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, garage en stadstuin!

*** IN OPTIE *** Gezinswoning bestaande uit inkomhall, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, een apart toilet, berging, 3 slaapkamers waarvan 1 met ingebouwde kasten, een terras en stadstuin + een garage met uitweg achteraan!

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

Woning gelegen aan de rand van het centrum bestaande uit inkom met gastentoilet, living, keuken, berging, terras met tuin en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 grote slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer + een extra berging!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Woning met 2 slaapkamers en grote tuin!

Deze woning omvat een inkomhal, ruime living, geinstalleerde keuken, badkamer, berging, droge kelder, terras en een zuid gerichte tuin. Op de eerste verdieping is er een nachthal en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en balkon met zicht op het nieuwe belevingsplein!

Volledig nieuw appartement gelegen op de 2de verdieping met inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 slaapkamers en 2 balkons waarvan 1 met prachtig zicht op het nieuwe belevingsplein! Appartement nog voorzien van een kelderberging! Lift aanwezig in gebouw! Bijkomende syndic kosten: 50 euro.

Prijs : 720 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Charmante woning met 2 slaapkamers en koer!

Gezellige woning gelegen in het centrum met inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, buitenberging en een gezellig koertje! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Appartement met 4 slaapkamers en groot terras in centrum!

Zeer ruim appartement met inkomhal en gastentoilet, ruime living, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, buitenberging en een groot terras!

Prijs : 695 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en stadstuin in centrum!

Woning met inkom, living, keuken, apart toilet en een terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 grote slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers!

Prijs : 690 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Woning met 3 slaapkamers, koer en garage met uitweg achteraan!

Woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, wasberging, droge kelder, koer en een grote garage met uitweg achteraan! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers! Op de 2de verdieping is er een derde slaapkamer!

Prijs : 680 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via