Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende


WERVIK

Ruim handelspand (+/-390m²) met garage in Wervik!

Handelspand bestaande uit een ruime commerciële/winkelruimte, keuken, apart toilet, ruime berging + opslagplaats, 2 koelcellen, een koer en een grote garage met automatische poort!

Prijs : VERHUURD !

IEPER

Ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en grote garage!

Burgerwoning vlak bij de Menenpoort en in het centrum van Ieper met inkomhal, living, keuken, badkamer, veranda, droge kelder, terras, tuin en een grote garage met aut. sectionaalpoort. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer!

Prijs : 830 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Recent gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en stadstuin!

Deze woning werd recent gerenoveerd en omvat een inkomhal, gastentoilet, living met veel lichtinval, volledig uitgeruste keuken, berging en een stadstuin/koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer.

Prijs : 810 EUR/MAAND

Meer info


GELUWE

Recent gebouwde woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

*** IN OPTIE *** Gezellige woning gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving met tuin en garage. Aparte inkom. Ruime woonkamer met open keuken. De mooie keuken is uitgerust met inductiekookplaat, dampkap, spoeltafel, koelkast, microgolf, oven en vaatwasser. Lichtrijke badkamer met ligbad, douche, lavabo in meubel en toilet. 3 slaapkamers. Zolder aanwezig. Met zonnepannelen!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Handelspand gelegen nabij de grote markt!

Perfect onderhouden handelspand, centraal gelegen nabij de grote markt van Menen. Vlakbij is er voldoende parkeergelegenheid. Het gelijkvloers omvat een handelsgedeelte (60m²), een kitchenette en een apart toilet. Op de eerste verdieping (60 m²) is er een handelsgedeelte met bureelruimte. Op de tweede verdieping (36 m²) is er stockageruimte. Elektriciteit is conform, overal dubbel glas,…

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info


HEUVELLAND (WIJTSCHATE)

Recente (Bijna Energie Neutrale) woning met 3 slaapkamers, tuin EN GARAGE!

Recente nieuwbouw met inkomhal en gastentoilet, ruime living, volledig uitgeruste keuken, berging, wasberging, tuin en een garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder! De woning is voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Woning met 4 slaapkamers en tuin in centrum!

Ruime woning bestaande uit inkomhal met gastentoilet, living, keuken, wasberging, droge grote kelder en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers en tuin in centrum!

Halfopen woning gelegen in het centrum van Wervik met inkomhal, gastentoilet, living, volledig uitgeruste keuken, wasberging, badkamer, 4 slaapkamers, dressing-room, extra bureauruimte en een tuin met terras! Mogelijkheid huren garage 60 euro/maand!

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Woonhuis met 3 slaapkamers, tuin en garage

Op de benedenverdieping een apart toilet, een woonkamer met zicht op de tuin en een open keuken met wasberging. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de garage. Op de eerste verdieping : 2 ruime kamers en een badkamer met toilet, douche, ligbad en lavabo. Op de tweede verdieping nog een ruime slaapkamer met een kleine berging die eventueel dienst kan doen als bureau.

Prijs : 740 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Modern smaakvol appartement met 2 slaapkamers en terras in centrum!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, en omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een terras. De huurder mag gebruik maken van een gemeenschappelijke gelijkvloerse berging.

Prijs : 720 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via