Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Ruim handelspand met woonst op topligging.

Zeer commercieel gelegen in het handelscentrum ‘De Barakken’. Het handelsgedeelte met een gevelbreedte van 14 meter heeft een oppervlakte van ong. 240m² en is voorzien van alle comfort (aut. rolluiken, alarm, airco, verwarming en sanitair). Mogelijkheid om een deel te gebruiken als bureel- of stockageruimte. Het woongedeelte omvat een woonkamer, een eethoek, een ingerichte keuken, 2 aparte toiletten, een badkamer, een berging, een kelder, 5 slaapkamers, een mooie stadstuin en een dakterras op de 1ste verdieping. Overal cv en dubbele beglazing. Absolute A+ ligging!

Prijs : 2200 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Kangoeroewoning met 4 slaapkamers en koer in centrum Wervik!

Deze kangoeroewoning omvat een ruime living, keuken, berging, 1 slaapkamer, grote berging en een koer. Op de eerste verdieping is er een tweede living met volledig geïnstalleerde keuken, 2 badkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer. Op de derde verdieping is er een vierde slaapkamer. Gelegen in volle centrum Wervik!

Prijs : 850 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze recente woning omvat een inkom, een woonkamer, ingerichte keuken, een wasberging, 2 aparte toiletten, een badkamer, een bureelruimte, 3 slaapkamers, een dressingroom, een garage en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Instapklare woning met 4 slaapkamers en aangename tuin.

Deze ruime woning omvat een inkomhal, ruime living met open keuken, badkamer, berging, en groot terras met aangename tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning beschikt tevens over een polyvalente ruimte te gebruiken als extra slaapkamer, bureauruimte of voor zelfstandige activiteit!

Prijs : 720 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Zeer ruime woning bestaande uit een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, veranda, aangenaam terras en tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer en een zolder. De woning beschikt ook over een garage!

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim duplex-appartement met 3 slaapkamers en terras.

Ruim gelegen duplex-appartement in het centrum van Menen omvat een inkomhal op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een zeer grote living met veel lichtinval, keuken, apart toilet, 2 bergingen en een ruim terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met balkon. Geen bijkomende syndickosten!

Prijs : 675 EUR/MAAND

Meer info

NIEUWKERKE (Heuvelland)

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, stadstuin en garage met uitweg!

Volledig nieuw gelijkvloers appartement bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, 2 bergingen, een stadstuin en een grote garage (plaats voor 3 wagens) met uitweg achteraan!

Prijs : 670 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en grote tuin in doodlopende straat.

Deze ruime woning gelegen in een doodlopende straat en nabij het centrum en station omvat een inkomhal, ruime living, keuken met eethoek, badkamer, apart toilet, droge kelder en een aangenaam terras met grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en koer in het centrum van Wervik.

Zeer ruime woning gelegen op stapvoets van het centrum en station omvat een inkomhal, voorplaats, living, keuken, apart toilet, berging, kelder en een koer met buitenberging. Op de eerste verdieping is er een badkamer, extra bergruimte en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers, terras en garage.

Dit zeer ruim appartement gelegen in het centrum van Wervik en op wandelafstand van de Leieboorden omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart, toilet, 2 slaapkamers, berging, groot terras en een garage. Syndickosten: 25 euro/maand

Prijs : 625 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via