Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Ruim handelspand met woonst op topligging.

Zeer commercieel gelegen in het handelscentrum ‘De Barakken’. Het handelsgedeelte met een gevelbreedte van 14 meter heeft een oppervlakte van ong. 240m² en is voorzien van alle comfort (aut. rolluiken, alarm, airco, verwarming en sanitair). Mogelijkheid om een deel te gebruiken als bureel- of stockageruimte. Het woongedeelte omvat een woonkamer, een eethoek, een ingerichte keuken, 2 aparte toiletten, een badkamer, een berging, een kelder, 5 slaapkamers, een mooie stadstuin en een dakterras op de 1ste verdieping. Overal cv en dubbele beglazing. Absolute A+ ligging!

Prijs : 2200 EUR/MAAND

Meer info


KOMEN (TEN-BRIELEN)

Recent gebouwde woning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage.

Recent gebouwde (bouwjaar 2017) halfopen woning bestaande uit een inkom, ruime living, ingerichte keuken, wasberging, garage, apart toilet, badkamer, 3 slaapkamers, grote tuin met terras.

Prijs : VERHUURD !


NIEUWKERKE (Heuvelland)

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage.

Rustig gelegen nieuwbouwwoning bestaande uit een inkomhal, apart toilet, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, wasberging, garage, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van 10 zonnepanelen! Instapklaar (binnenmuren en -schrijnwerk geverfd + gazon ingezaaid)

Prijs : VERHUURD !

NIEUWKERKE (Heuvelland)

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Nieuwbouw woning gelegen in een rustige straat omvat een inkomhal, apart toilet, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, wasberging, garage, terras en een tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van 10 zonnepanelen. Instapklaar (binnenmuren en -schrijnwerk geverfd + gazon ingezaaid)

Prijs : 780 EUR/MAAND

Meer info


HEUVELLAND (Wijtschate)

Recent gebouwde energiezuinige woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze moderne BEN-woning (Bijna energie neutrale woning) werd gebouwd in 2018 en omvat een inkomhal met apart toilet, een living met open moderne keuken, een berging, een wasberging, 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en ligbad, een ruime zolder, een tuin en een garage. De woning is uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruime halfopen woning met 4 slaapkamers, terras en autostaanplaats.

Ruime halfopen woning gelegen in een goede buurt omvat een inkomhal, gastentoilet, voorplaats/Bureau ruimte, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, berging, droge kelder, aangenaam terras en een autostaanplaats. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een apart toilet en een extra douche. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 730 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Bungalow met 2 slaapkamers, garage en tuin in doodlopende straat.

Deze alleenstaande bungalow gelegen in een doodlopende straat werd volledig gerenoveerd en omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, berging, garage en een mooi terras met tuin. Op de eerste verdieping is er een zolderruimte.

Prijs : 725 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, stadstuin en garage in centrum!

Deze recente woning gelegen op wandelafstand van het centrum en de Leieboorden omvat een inkom, living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, terras met aangename stadstuin en een garage met automatische poort. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Ruim duplex-appartement met 3 slaapkamers en terras.

Ruim gelegen duplex-appartement in het centrum van Menen omvat een inkomhal op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een zeer grote living met veel lichtinval, keuken, apart toilet, 2 bergingen en een ruim terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met balkon. Geen bijkomende syndickosten!

Prijs : 675 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras met prachtig zicht op de Leie!

Zeer ruim appartement met Prachtig zicht op de Leie gelegen op de eerste verdieping omvat een inkomhal, ruime living met zeer veel lichtinval, open keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamer, berging en een groot terras. Bijkomende syndic kosten: 60 euro/maand. Mogelijkheid tot huren van garage: 55 euro/maand.

Prijs : 670 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via