Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende


WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin!

Halfopen woning bestaande uit een inkomhal, gastentoilet, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging, terras, zeer grote tuin en garage met automatische sectionale poort. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERHUURD !


ZONNEBEKE (Geluveld)

Zeer ruime woning met 4 slaapkamers, grote tuin en garage met oprit!

*** IN OPTIE *** Rustig gelegen halfopen woning bestaande uit een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, droge kelder, wasberging, grote berging, zeer grote tuin en een garage met automatische sectionale poort en een oprit. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 4 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Ruime woning met 3 slaapkamers en tuin!

Woning gelegen aan de rand van het centrum omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, buitenberging, aangenaam terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (GELUWE)

Duplex-appartement met 2 slaapkamers, terras en autostaanplaats!

Nieuwbouw duplex-appartement gelegen op de 2de verdieping omvat een inkomhal, een gastentoilet, een badkamer, 1 slaapkamer, wasberging, een leefruimte met open ingerichte keuken en aansluitend een terras. Op de derde verdieping is er een extra berging en een 2de slaapkamer. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en autostaanplaats voorzien! Het appartement is voorzien van 6 zonnepanelen. Bijkomende syndic kosten: 50 euro/maand.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, garage en stadstuin!

Recente woning gelegen aan de rand van het centrum bestaande uit een inkomhal, gastentoilet, living, volledig ingerichte keuken, garage en ene stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Volledig gerenoveerd duplex-appartement met 2 slaapkamers en terras in centrum!

Volledig gerenoveerd duplex-appartement gelegen op de tweede verdieping en in volle centrum Menen! Via de inkomhal betreden we de ruime living, volledig uitgeruste keuken, badkamer, apart toilet, berging, 1 slaapkamer en een balkon. Op de derde verdieping is er een 2de grote slaapkamer, dressing, apart toilet, berging en een dakterras! Mogelijkheid huren van garage (55 euro/maand). Geen bijkomende syndic kosten!

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Woning met 3 slaapkamers en tuin!

Volledig gerenoveerde woning gelegen in een rustige straat omvat een inkomhal, gastentoilet, wasberging, living, volledig geïnstalleerde keuken, terras en stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer. Mogelijkheid huren van garage voor 55 euro/maand!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en stadstuin!

Volledig gerenoveerde woning met inkomhal, living, keuken, droge kelder, buitenberging en een stadstuin/koer! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 grote slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer!

Prijs : 690 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Woning met 2 slaapkamers, tuin en garage!

Bel etage woning met een inkomhal, garage, badkamer, wasberging, apart toilet, terras en een tuin. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, veranda en een toilet. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : 680 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en tuin.

Ruime woning gelegen aan de rand van het centrum omvat een inkomhal, living, keuken, apart toilet, droge kelder, terras en tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, berging en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via