Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

autostandplaatsen - Koningstraat 59A

2 autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 40 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Stapelruimte van ongeveer 400m² gelegen op de eerste verdieping.

Stapelruimte (400m²) gelegen op de eerste verdieping.

Prijs : 300 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Handelspand gelegen in centrum van Wervik.

Dit zeer goed gelegen handelspand omvat een inkom, commerciële ruimte, berging, aparte keuken en toilet.

Prijs : 475 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Appartement met 2 slaapkamers, garage en balkon.

Zeer goed onderhouden appartement bestaande uit een inkomhal, living, keuken, berging, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, balkon en een garage. Geen bijkomende syndic kosten! Geen lift in gebouw!

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Woning met 4 slaapkamers en koer.

Rijwoning bestaande uit een inkomhal, voorplaats, living, keuken, badkamer, apart toilet en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Appartement met 2 slaapkamers, balkon en garage!

Zeer goed onderhouden appartement gelegen op de 3de verdieping en aan de rand van het centrum. Het appartement bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, ruime living, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, een balkon en een garage! Geen bijkomende syndic kosten!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Appartement met 1 slaapkamer en balkon in centrum!

Recent modern appartement gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkom, living, volledig uitgeruste keuken, badkamer, apart toilet, berging, 1 slaapkamer en een balkon. er is ook nog een gemeenschappelijke berging. Gebouw voorzien van lift! Geen bijkomende syndic kosten!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Woning met 2 slaapkamers en koer.

Rijwoning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een grote zolder.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ideaal gelegen appartement met 1 slaapkamer. LIFT IN GEBOUW.

Dit hoekappartement geniet van bijzonder veel lichtinval en omvat een inkom, een woonkamer, een keuken, een apart toilet, een badkamer en een slaapkamer. Er is een lift in het gebouw. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Volledig gerenoveerd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers!

Dit gelijkvloers appartement werd volledig gerenoveerd en omvat een inkom, living, geïnstalleerde keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een berging!

Prijs : 560 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via