Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

WERVIK

Verder te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin!

Verder te renoveren woning gelegen in een goede straat en nabij school! De eigenaars hadden plannen om het gelijkvloers te voorzien van een living met open keuken, badkamer, apart toilet en een berging. Op de eerste verdieping zijn er reeds 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer! Werken die reeds uitgevoerd werden: volledig nieuw dak + geïsoleerd en een nieuwe aanbouw (met bouwvergunning), sanitaire leidingen, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 110000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** IN OPTIE *** Ruime woning bestaande uit inkomhal, grote living, keuken, badkamer, veranda, berging en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer! Extra: elektriciteit conform, overal dubbel glas, ... De woning is verhuurd!(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 118000 EURO

Meer info


MENEN

Woning met 3 slaapkamers en koer.

Rijwoning bestaande uit een inkom, living, keuken, badkamer en koertje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Extra: volledig nieuw dak, geïsoleerd, overal dubbel glas, centrale verwarming, ... De woning is verhuurd aan 500 euro/maand! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Instapklare woning met 2 slaapkamers en koer.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze instapklare woning omvat een inkomhal, voorplaats, living, keuken, badkamer en een grote koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Overal dubbel glas, elektriciteit volledig conform, ... Ideale starterswoning of als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 125000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 2 slaapkamers en koer in centrum!

Woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers)! De woning is gelegen in het centrum en op wandelafstand van school, park, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 125000 EURO

Meer info

MENEN

Verzorgde woning met 3 slaapkamers en stadstuin!

*** IN OPTIE *** Zeer goed onderhouden woning met inkom, gastentoilet, living, keuken, veranda wasberging en een stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een grote slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer en een zolder (voorzien voor 3de slaapkamer)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 129000 EURO

Meer info

WERVIK

Volledig te renoveren woning met 3 slaapkamers en stadstuin!

Deze woning gelegen in volle centrum en op wandelafstand van de Leie is volledig te renoveren en omvat een inkomhal, grote living, keuken, badkamer, kelder en een stadstuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 129000 EURO

Meer info


WERVIK

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en grote tuin!

Deze te renoveren woning gelegen op wandelafstand van de Leie omvat een inkomhal (voordien garage), living, keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, droge kelder, terras en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer. Op de derde verdieping is er een zolder! Zeer goed gelegen!!! (sted.inl.: in aanvraag).

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Verder af te werken woning met 5 slaapkamers, koer en garage!

Hoekwoning gelegen op wandelafstand van school, winkels, invalswegen bestaande uit een inkomhal, grote living, keuken, badkamer, kelder, koer en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de en 5de slaapkamer. Op de derde verdieping is er een zolder! Ideaal voor groot gezin! De woning is verder af te werken! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 135000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren woning met 2 slaapkamers, grote tuin en optionele garage.

Deze hoekwoning is gelegen aan de rand van het centrum en is volledig te renoveren! De woning omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, wasberging, apart toilet (buiten), droge koele kelder en een tuin! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer)! Mogelijkheid om 1 of 3 garages bij te kopen (15.000 euro/garage)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 150000 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via