Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt! (Sted inl: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Charmante woning met 2 slaapkamers, tuin en zij-ingang.

Charmante woning bestaande uit een voortuintje, inkomhal, living, keuken, badkamer, droge kelder, veranda, buitenberging, terras en een aangename tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Bij de woning is er een zij-ingang die toegang geeft tot de veranda en terras. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Te renoveren woning met 4 slaapkamers, garage en koer.

Te renoveren woning bestaande uit een living, keuken, badkamer, garage en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 115000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, berging en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning! (Sted Inl: in aanvraag)

Prijs : 118000 EURO

Meer info

MENEN

Ruime hoekwoning met 5 slaapkamers en garage.

Deze hoekwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, 5 slaapkamers, zolder, droge kelder, koer en een garage. Gelegen nabij het centrum. (Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 119000 EURO

Meer info


MENEN

Woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, berging, droge kelder, veranda en een tuintje. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Verzorgde woning met 2 slaapkamers, garage en tuin.

Goed onderhouden woning bestaande uit een inkomhal, gastentoilet, living, keuken, berging, veranda, tuin en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 125000 EURO

Meer info

COMINES

Te renoveren handelspand met 5 slaapkamers en koer.

Dit te renoveren handelspand omvat een commerciële ruimte, keuken, kelder en een koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers. Zeer goed gelegen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 125000 EURO

Meer info


MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers terras en tuin!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken met extra berging, sas (tussen living en toilet), ruime badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, terras en tuin met tuinberging! Beneden is er nog een extra berging. Het appartement is verhuurd aan 500 euro/maand. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij markt! Ideaal als investering! (Sted inl: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Rijwoning met 4 slaapkamers en tuin.

Verder af te werken woning gelegen in het stadscentrum van Wervik omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, berging en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer.(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 134500 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via