Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | volgende

COMINES (Houthem)

Prachtig gerenoveerde vierkantshoeve met een landschappelijk zicht op een perceel van 15000m².

***NIEUWE PRIJS*** Deze eigendom heeft kwalitatieve waarden en werd 7j geleden gerenoveerd met veel aandacht voor details! Het pand omvat op het gelijkvloers een inkomhal, living met veel lichtinval, ruime cottage eetkeuken met gasfornuis van ""Lacanche"", apart toilet, berging, wasplaats, bureel, speelkamer en kelder. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met inmaakkasten en badkamer. Het slaapgedeelte is voorzien van een veiligheidsdeur. Op de tweede verdieping is een zithoek, slaapkamer met dressing en een badkamer met dubbel lavabomeubel, douche, ligbad en toilet. In de tweede vleugel van het gebouw is een cinemazaal met bar en speelruimte. Grote zonnige terrassen omringd door verschillende bijgebouwen waarvan 1 is ingericht als feestzaal zorgen dan ook voor 1

Prijs : 849000 EURO

Meer info

COMINES (Houthem)

Alleenstaande villa met weide, gelegen op 4372m². Ideaal voor paardenliefhebber.

Deze luxueuze recente villa omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, open keuken met mooi zicht op tuin, berging, wasplaats, bureau, 5 slaapkamers, badkamer met jacuzzi, sauna, kelder en dubbele garage. Extra: - alles op gelijkvloers - volledig omheind - landelijk gelegen met mooie verzichten

Prijs : 460000 EURO

Meer info

COMINES - WARNETON

Zeer commercieel gelegen restaurant met ruime woonst!

Het handelshuis bestaat uit een goed draaiende restaurant met zeer ruim terras en bovengelegen woonst. Op het gelijkvloers vinden we een luchtige inkom met toegang tot het restaurant (55 tot 80 zitplaatsen) met bar, hal, volledig ingerichte keuken met afwas- en koelgedeelte, sanitaire ruimte (voor dames, heren), grote berging en veranda. Bovendien is er een prachtig zonnig terras. De woonst is gelegen op de eerste en tweede verdieping en omvat op de eerste verdieping: een hal, ruimte voor keuken, 3 ruime slaapkamers en badkamer en Op de tweede verdieping is er een ruime living met badkamer. Kwalitatieve afwerking! Prijs is inclusief overname handelsfonds, materiaal en uitrusting!

Prijs : 450000 EURO

Meer info


MENEN

Perfect onderhouden villa in kindvriendelijke buurt. EEN AANRADER!

Heel mooie villa (bouwjaar 2001) bestaande uit een inkomhal, een living, een ingerichte keuken, een bureau, een badkamer, een apart toilet, 3 slaapkamers, een ruime garage en aanpalend nog een carport voor 2 wagens, een mooi aangelegde tuin met zonnige terrassen.

Prijs : VERKOCHT !

KORTRIJK

Opbrengsteigendom met 7 studentenkamers, ruime garage & 1 appartement.

Een woning met 7 studentenkamers (met conformiteitsattest), garage voor 2 wagens en 1 appartement, gelegen nabij scholen (Doornikse wijk). Op het gelijkvloers van het hoofdgebouw bevinden zich 3 studentenkamers, een gemeenschappelijke keuken, 2 aparte toiletten en 2 douches. Op de eerste verdieping zijn er 3 studentenkamers. Op de tweede verdieping is er 1 studentenkamer en 1 bergruimte. Alle kamers zijn gemeubeld en voorzien van een lavabo. Het gebouw beschikt over een brandalarm, brandblussers, brandtrap en deuren RF30. De eigendom beschikt tevens over een grote kelder en een garage voor 2 wagens of te gebruiken als fietsenberging. Achter het gebouw, via zijstraatje, bevindt zich een individueel appartement met l slaapkamer en een terras. Maandelijkse huuropbrengst van 1660 euro.

Prijs : 335000 EURO

Meer info

WERVIK (Geluwe)

Landelijk gelegen halfopen woning gelegen op 975 m².

Mooi en rustig gelegen woning bestaande uit een inkom, een living, een ruime ingerichte keuken, een badkamer, 2 aparte toiletten, een kelder, 4 slaapkamers, een ruime bureel-/praktijkruimte, een wasberging, 2 buitenbergingen, een carport en een tuin. Elektr. rolluiken

Prijs : 330000 EURO

Meer info

MENEN

Gelijkvloers kantoor/praktijkruimte met volledig ingericht appartement op een centrale ligging.

TOPPER in zijn prijscategorie! Schitterende eigendom met heel wat potentieel! Op het gelijkvloers is er een mooi, lichtrijke en aangename ruimte met afzonderlijk toegang. Uiterst geschikt voor zelfstandige of een vrij beroep vb: kantoor of praktijkruimte. Hier is ook een berging, keuken, toilet en 2 aparte burelen. Het woongedeelte heeft een privé-ingang en is gesitueerd op het verdiep:ruime living met veel lichtinval, open ingerichte keuken en badkamer met apart toilet. Op het 2de verdiep zijn er 3 slaapkamers en een tweede badkamer (douche, lavabo en wc). Gelegen in een verzorgde buurt en in de nabijheid van scholen, vlakbij centrum / station.

Prijs : 289000 EURO

Meer info

COMINES

Rustig gelegen villa (bouwjaar 2007) met landelijk verzicht.

Deze recent gebouwde villa omvat een inkomhal, een living met open ingerichte keuken, een badkamer, 2 aparte toiletten, een wasberging, een bureauruimte, 3 slaapkamers, een garage en een tuin met terras. De woning geniet van bijzonder veel lichtinval.

Prijs : 289000 EURO

Meer info

MENEN

Commercieel gelegen restaurant met woonst. Veel mogelijkheden!

Handelsruimte met +/- 110 Zitplaatsen. Keuken is voorzien van goederenlift. Boven de zaak is er een atelier voor keuken, extra keuken, (woon)kamer, slaapkamer en badkamer. Op de 2de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer + grote zolder! (veel mogelijkheden)

Prijs : 280000 EURO

Meer info

GELUWE

Volledig afgewerkte nieuwbouwwoning met tuin en garage in de stadskern van Geluwe.

Deze nieuwbouwwoning is gelegen vlakbij de stadskern van Geluwe en omvat een inkom met toilet, grote living met veel lichtinval en open ingerichte keuken, wasplaats en ruime berging. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met op de verdieping erboven een ruime open mezzanine-kamer. Vanuit de open inkomhal zorgt de mezzanine voor een verrassend schouwspel. Bij de woning is een gezellige stadstuin, voorzien van een omheining met langs achter doorgang naar de garage. Deze woning wordt volledig afgewerkt geleverd. Tevens mogelijkheid om 2de garage bij te kopen. Prijzen zijn exclusief btw, aansluitings -en opmetingskosten. Voor meer info, inzage in de plannen en lastenboek, maken we met plezier -liefst na afspraak- tijd voor u vrij op ons kantoor.

Prijs : 270000 EURO

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via