Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

HEUVELLAND (Wijtschate)

Nieuwe woning met 5 slaapkamers, tuin en garage. Zonnepanelen, vloerverwarming, domotica,...

Deze woning in pastoriestijl is gelegen nabij de stadskern van Mesen. Indeling: Inkom, ruime keuken- en leefruimte, gastentoilet, grote wasberging, kelder, 5 slaapkamers, bureel/dressing, badkamer, grote zolderverdieping, tuin en garage. Deze pas afgewerkte woning is voorzien van 15 zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, domotica "home-control", superisolerende beglazing. Terras en tuinpaden worden nog afgewerkt.

Prijs : 850 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (Beselare)

Heel mooie woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze halfopen woning is residentieel gelegen en omvat een inkom met gastentoilet, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, 3 slaapkamers, een garage, een tuinhuis en een tuin. Ideaal gelegen op 800m van oprit A19.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers en tuin in centrum!

Deze ruime woning gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging, apart toilet, droge kelder, veranda en tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder en een vierde kamer.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras en garage.

Dit rustig gelegen nieuwbouwappartement omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 ruime slaapkamers, terras en garage met automatische sectionale poort.

Prijs : 720 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (Geluveld)

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze verrassend ruime woning is werkelijk instapklaar. De indeling is als volgt: inkom, ruime woonkamer, ingerichte keuken, apart toilet, wasberging, badkamer, 3 slaapkamers, garage, tuinberging, grote polyvalente ruimte boven de garage, tuin en garage.

Prijs : VERHUURD !

GELUWE

Mooi appartement met 2 slaapkamers, zonnig terras en een garage. LIFT IN GEBOUW.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en omvat een woonkamer met open ingerichte keuken, een toilet, een badkamer, twee slaapkamers, een wasberging, een zonnig terras en een garage. Garage en syndic zijn inbegrepen.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Ruime bel-etage met 2 slaapkamers, garage en tuin.

Deze volledig gerenoveerde woning omvat een inkom, garage, badkamer, apart toilet, grote berging, terras en tuin. Op de eerste verdieping is er een living met veel lichtinval, keuken, veranda en apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, stadstuin en carport.

Deze ruime woning omvat een inkom, ruime living, keuken, berging met apart toilet, kelder, veranda, buitenberging en groot terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een ruime derde slaapkamer + opbergruimte. Er is ook een carport naast de woning voor het parkeren van een wagen.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

GELUWE

Nieuwbouwappartement op wandelafstand van het centrum met terras en carport.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met als indeling een inkom, toilet, berging, keuken met eethoek, zithoek, badkamer, 2 slaapkamers, terras van 9m², carport en buitenberging. Er is een lift in het het gebouw. 70 €/maand syndickosten.

Prijs : 625 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Jong ingericht appartement met 2 slaapkamers en garage.

Duplex-appartement gelegen op de eerste verdieping met als indeling een inkom, toilet, wasplaats/berging, leefruimte met open ingerichte keuken en veel lichtinval. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer. Garage inbegrepen. Syndic 40€/maand. Lift in gebouw.

Prijs : 610 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via