Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum 'De Barakken'!

Het pand bestaat uit een grote handelsruimte, opslagplaats, sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping is er een ruime living, slaapkamer, keuken, badkamer. Overal elektrische rolluiken. Gelegen op uiterst commerciële ligging!

Prijs : 1800 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Heel mooi vernieuwde woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en stadstuin.

Deze energiezuinige woning is werkelijk instapklaar. Indeling: inkom, living met open ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, garage en een zonnige stadstuin/terras. In de huurprijs is tevens het onderhoud van het sanitair, de centrale verwarming en de waterverzachter inbegrepen.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Recent vernieuwd handelspand te huur.

Dit handelspand bestaat uit een handelsruimte, apart toilet en berging. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Volledig vernieuwde bel-étage met zeer grote garage/stapelplaats en zonnig terras.

Deze woning met centrale ligging omvat op het gelijkvloers een inkom en een zeer grote garage voor 5 wagens of kan ook perfect dienen als kleine opslagplaats, voorzien van een sectionale poort. Op de verdieping is er een hall, living met veel lichtinval, volledig vernieuwde keuken, toilet, nieuwe badkamer, 2 slaapkamers en een zonnig terras met buitenberging. De verdieping erboven is een zolder.

Prijs : 640 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Volledig vernieuwde woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze woning is volledig vernieuwd en instapklaar. Indeling: inkom met toilet, living, ingerichte keuken, badkamer, wasberging, spende, 2 slaapkamers, geïsoleerde zolder en een tuin met terras en tuinhuis.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze goed gelegen woning werd in 2015 volledig vernieuwd. Indeling: inkom, living, ingerichte keuken, apart toilet, kelder, badkamer, 3 slaapkamers en een stadstuin.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Heel mooi centraal gelegen woning met 3 slaapkamers, groot terras en garage.

Deze mooie ruime woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde open keuken, badkamer, droge kelder, grote stadstuin/terras en garage met automatische sectionale poort. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een ruime 3de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

MOORSLEDE

Nieuw gelijkvloersappartement met 2 slpks, terras en autostaanplaats, gelegen in het stadscentrum.

Dit centraal gelegen nieuwbouwappartement omvat een ruime individuele inkom, toilet, 2 slaapkamers, wadberging, badkamer met douche en dubbele lavabo en een ruime lichtrijke living met moderne open keuken. MET autostaanplaats! Bijkomende syndickosten: 35 euro/maand

Prijs : 610 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Volledig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers en een terras. Autostaanplaatsen zijn beschikbaar.

Dit volledig vernieuwd appartement is gelegen op de eerste verdieping en omvat een inkom, een living met open ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Mogelijkheid om overdekte autostaanplaats(en) te huren à 50 euro/maand.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info

MOORSLEDE

Centraal gelegen nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras. LIFT IN GEBOUW

Dit centraal gelegen nieuwbouwappartement gelegen op het eerste verdiep omvat een inkom, toilet, 2 slaapkamers, wasberging, badkamer met douche en dubbele lavabo en een ruime lichtrijke living met moderne open keuken. Mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren! Geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via