Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | volgende

MENEN

Nieuw gelijkvloersappartement met 3 slaapkamers en terras, gelegen in het stadscentrum.

Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. De afwerking is voorzien voor begin januari. Indeling: Inkom, ruime living, ingerichte keuken, wasberging, badkamer, een apart toilet, 3 slaapkamers en een terras (nog af te werken). MET private autostaanplaats! Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Bijzonder mooi gelijkvloersappartement met 3 slaapkamers, garage en een mooie tuin.

Indeling: inkom, living, ingerichte keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, berging, heel grote garage en tuin met terras en poolhouse.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE

Instapklare woning met 2 slaapkamers en garage, gelegen in de dorpkern van het mooie Zandvoorde.

De woning omvat een inkom, een ruime living met open ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 2 slaapkamers, een terras en een garage. Met uitweg achteraan de woning.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Volledig nieuw ingericht duplex-appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit appartement beschikt over een eigen inkom. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime living met veel lichtinval, een ingerichte keuken, een wasberging en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Er is tevens een (nieuwbouw)garage. er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 590 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Volledig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers, gelegen op wandelafstand van de markt.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. De afwerking is voorzien voor november. Indeling: Inkom, living, ingerichte keuken, berging, badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een terras. Mogelijkheid tot het bijhuren van een autostaanplaats à 30 euro/maand. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Centraal gelegen vernieuwd appartement met 2 slaapkamers. LIFT IN GEBOUW.

Pas vernieuwd appartement, gelegen op de 3de verdieping met zowel zicht op de stad als op de Leie. Indeling: inkom, living met ingerichte keuken, badkamer, apart toilet, wasplaats en 2 slaapkamers. Bijkomende syndickosten: 50 euro/maand Mogelijkheid om een garage bij te huren: 60 euro/maand

Prijs : 540 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Woning met 4 slaapkamers en een stadstuin.

De woning omvat een woonkamer, een keuken, een apart toilet, een kelder, een badkamer, 4 slaapkamers, een zolder en een tuin. Er is mogelijkheid om een garage bij te huren.

Prijs : 530 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Instapklare, vernieuwde woning met 2 slaapkamers en grote stadstuin.

Indeling: inkom, living, salon, eetplaats, keuken, badkamer, wasberging, 2 slaapkamers, volledig geïsoleerde zolder en een grote stadstuin.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Nette woning met 3 slaapkamers, terras en tuin.

Goed onderhouden woning bestaande uit een inkom, een living, een keuken, een badkamer, een apart toilet, 3 slaapkamers, een berging en een tuin met terras en tuinhuis. Mogelijkheid om de woning gemeubeld te huren mits supplement van 20 euro/maand.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ideaal gelegen appartement met 1 slaapkamer en een garage. Lift in gebouw.

Instapklaar appartement (eerste verdieping) met zicht op de Leie, bestaande uit een living, een keuken, een badkamer, een slaapkamer en een garage. Met lift en videofoon. Ideaal gelegen op wandelafstand van het centrum, vlakbij het jaagpad en natuurdomein De Balokken. Het gebouw beschikt tevens over een grote gemeenschappelijke parktuin. Er zijn geen bijkomende syndickosten! Mogelijkheid om meubelen bij te huren à 20 euro/maand.

Prijs : 500 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via