Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | volgende

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum 'De Barakken'!

Het pand bestaat uit een grote handelsruimte, opslagplaats, sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping is er een ruime living, slaapkamer, keuken, badkamer. Overal elektrische rolluiken. Gelegen op uiterst commerciële ligging!

Prijs : 1800 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (Beselare)

Heel mooie woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze perfect onderhouden woning is residentieel gelegen en omvat een inkom met gastentoilet, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, 3 slaapkamers, een garage, een tuinhuis en een tuin. Ideaal gelegen op 800m van oprit A19.

Prijs : 790 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze recent gebouwde woning is residentieel gelegen en omvat een inkom met gastentoilet, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, 3 slaapkamers, een garage, een buitenberging en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

WEVELGEM

Ruime burgerwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage voor 2 wagens.

De woning omvat een inkom, een woonkamer, een keuken met eethoek, een wasberging, een badkamer, een apart toilet, 3 slaapkamers, een zolder, een kelder, een heel ruime garage en een tuin. De garage palend achteraan de tuin is te bereiken via een garageweg.

Prijs : 720 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recent gebouwde woning met 4 slaapkamers, dressing-room, bureau en tuin. Garage kan bij gehuurd word

Ruime woning bestaande uit een inkom met gastentoilet, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, 4 slaapkamers, een dressing-room, een bureelruimte, een badkamer, een zolder en een tuin met terras. Garage, aanpalend aan de tuin, kan bij gehuurd worden à 55 euro.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE (Geluveld)

Alleenstaande landelijk gelegen woning met 4 slpks, bureau, garage en tuin.

De woning omvat een ruime living, een keuken, 4 slaapkamers, een bureau, een zonnige tuin en een garage.

Prijs : 620 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Recent appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit duplex-appartement (1ste en 2de verdiep) omvat een living met ingerichte keuken, een badkamer, een toilet, een wasberging, 2 slaapkamers en een garage met automatische sectionaalpoort. Syndickosten voor onderhoud gemene delen: 40 euro/maand.

Prijs : 610 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Nieuw appartement met 2 slaapkamers en autostaanplaats, gelegen in het stadscentrum.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Indeling: ruime living, ingerichte keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers en een kleine terras. Met private autostaanplaats! Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Volledig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers en een terras. Autostaanplaatsen zijn beschikbaar.

Dit volledig vernieuwd appartement is gelegen op de eerste verdieping en omvat een inkom, een living met open ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Mogelijkheid om autostaanplaats(en) te huren à 50 euro/maand.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (ZANDVOORDE)

Instapklare woning met 2 slaapkamers en garage, gelegen in de dorpkern van het mooie Zandvoorde.

De woning omvat een inkom, een ruime living met open ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 2 slaapkamers, een terras en een garage. Met uitweg achteraan de woning.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via