Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | volgende

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum 'De Barakken'!

Het pand bestaat uit een grote handelsruimte, opslagplaats, sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping is er een ruime living, slaapkamer, keuken, badkamer. Overal elektrische rolluiken. Gelegen op uiterst commerciële ligging!

Prijs : 1800 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Recent gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, ruime terras en garage.

Mooi en instapklaar gelijkvloersappartement bestaande uit een inkom, een living met open ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een garage. Geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 625 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE

Alleenstaande landelijk gelegen woning met 4 slpks, bureau, garage en tuin.

De woning omvat een ruime living, een keuken, 4 slaapkamers, een bureau, een zonnige tuin en een garage.

Prijs : 620 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (Geluveld)

Heel mooi vernieuwde woning met 4 slaapkamers en tuin.

De woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, 4 slaapkamers en een tuin met terras.

Prijs : 610 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Volledig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers en een terras. Autostaanplaatsen zijn beschikbaar.

Dit volledig vernieuwd appartement is gelegen op de eerste verdieping en omvat een inkom, een living met open ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Mogelijkheid om overdekte autostaanplaats(en) te huren à 50 euro/maand.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers en een tuin. Gelegen nabij centrum.

De woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 3 slaapkamers en een stadstuin met terras. Overal cv op gas en volledig geïsoleerd.

Prijs : 580 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (Geluwe)

Heel mooi appartement met 2 slaapkamers en terras. Centraal gelegen nabij marktplein. LIFT IN GEBOU

Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping (lift aanwezig) en geniet van bijzonder veel lichtinval. Het omvat een inkomhal, een ruime living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een berging, 2 slaapkamers en een fietsenberging. Zeer mooie ligging! (geen bijkomende syndickosten)

Prijs : 565 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (Geluwe)

Commercieel gelegen handelspand / kantoorruimte.

Dit handelspand is momenteel ingericht als kantoorruimte en omvat een een bureelruimte, een berging/stockageruimte met kitchenette, een toilet. Ideaal gelegen in het centrum van Geluwe langs de N8.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Goed onderhouden en centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers. Lift in gebouw.

Dit goed onderhouden appartement is centraal gelegen nabij winkels, cultureel centrum, scholen, parkings,... en omvat een inkom, een woonkamer, een keuken, een berging, een badkamer, een W.C., 2 slaapkamers, een terras en een kelderberging. Er is een lift in het gebouw. Syndickosten: 40 euro/maand.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Vernieuwde woning met 2 slaapkamers en tuin.

De afwerking is voorzien voor 15 juli. Indeling: living, ingerichte keuken, kelder, badkamer, apart toilet, wasberging, berging, 2 slaapkamers, binnenkoer en tuin met terras.

Prijs : 530 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via